Geen categorie

Lopen & Bewegen met een Lach

Met veel trots presenteer ik je: Lopen & Bewegen met een Lach!

Mijn naam is Petra Kerkhove

Het is mijn passie om mijn cliënten echt de meest persoonlijke en met kennis onderbouwde training en coaching te geven die ze nodig hebben. Hardlopers om blessurevrij, zo fit mogelijk aan de start van hun wedstrijd te krijgen. Cliënten die kampen met pijntjes zo snel mogelijk weer te laten bewegen met een lach.

Ik liep meer dan 10 marathons en 2 ultra’s en talloze races in binnen- en buitenland. Na veel scholing en veel werkervaring is mijn persoonlijke doel nu om elke persoon beter te laten bewegen, te zorgen dat ze het maximale uit hun sportieve, maar daardoor ook uit hun sociale en zakelijke leven halen.

Volwaardige mens

Ik kan je leren om je lichaam zo goed mogelijk te gebruiken. Nadat ik de opleiding tot hardlooptrainer had afgerond, verdiepte ik me meer in de anatomie van het lichaam door een cursus sportmassage af te ronden.

Al snel kwam ik er achter dat ik mijn cliënten het beste kon helpen door ook eerst fitnesstrainer, maar daarna Personal Trainer te worden. Maar ook daar merkte ik op dat die opleidingen niet genoeg waren. Na altijd bezig zijn met studeren, ben ik nu specialist in voetentraining, mobiliteit en stabiliteit, kan ik mensen helpen die uit een traject komen tegen kanker. Help ik jonge moeders met postnatale oefeningen. Weet ik alles over ademhalingstechnieken en kan ik heel veel punten aan elkaar knopen.

Ik kijk naar het lichaam als één geheel. Heb je last van knieproblemen? Dan kunnen die ontstaan vanuit de voeten, maar ook meer vanaf boven. Door mijn uitgebreide kennis kan ik de beste oefeningsselectie nemen om je zo snel mogelijk pijnvrij te krijgen.

Mijn begeleiding stopt daar niet. Stress is een grote boosdoener van verkeerde lichaamshouding en blessures. Door coaching en rust te programmeren en de oorzaken uit te zoeken, voel jij je snel super goed.

Maar misschien wil je de blog van Esmar eens lezen en besluiten hoe ik je mag helpen. Of misschien de blogreeks van Violet.

Zoek een tijdstip uit en laten we overleggen wat ik voor je kan betekenen!

Mijn logo staat voor een volwaardige mens ( de cirkel), waarin balans wordt gevonden en met stappen van links naar rechts verbetering komt. Daarnaast ziet het er uit als een glimlachende emoticon. Ik ben de trainer die het snapt dat je soms wat anders moet doen, maar ik zal je altijd stimuleren om je best te blijven doen. Want wie wil er niet de betere versie van zichzelf worden?

Je kunt altijd altijd vrijblijvend contact met me opnemen als je het beste uit jezelf wilt halen. Ik wil je laten Lopen met een Lach! Mail dan even naar email hidden; JavaScript is required

2 gedachten over “Lopen & Bewegen met een Lach”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.