blogs, sticky

Lopen met een Lach

Met veel trots presenteer ik je: Lopen met een Lach!

Mijn naam is Petra Kerkhove, 44 jaar oud en ik wil met mijn kennis en enthousiasme hardlopers hun doelen laten behalen. Want hardlopen heeft mijn leven zóveel verbeterd! Het geeft energie en zorgt ervoor dat gebeurtenissen in mijn leven een plekje hebben gekregen. Ik weet hoe belangrijk hardlopen kan worden in een leven.

Ik liep meer dan 10 marathons en 2 ultra’s en talloze races in binnen- en buitenland. Ook bezocht ik diverse clinics en las alles dat ik kon vinden over hardlopen Afgelopen zomer rondde ik de cursus tot hardlooptrainer en Mindful Run af. Nu heb ik besloten om zoveel mogelijk kennis te delen met andere hardlopers. Want ik ben pas 5 jaar aan het lopen en als ik toen wist wat ik nu weet, zou ik direct een hardlooptrainer hebben gezocht.

Volwaardige mens

Ik kan je leren om je lichaam zo goed mogelijk te gebruiken. Niet alleen door hardlooptraining, maar ook door ademhalingstechnieken, zoals die worden gebruikt bij Mindful Run. In de Mindful Run cursus leer je ook om je (negatieve) gedachten een plekje te geven. Ik kan je spieren soepel houden en zorgen dat je eventuele blessures snel detecteert door middel van sportmassage.

Mijn logo staat voor een volwaardige mens ( de cirkel), waarin balans wordt gevonden en met stappen van links naar rechts verbetering komt. Daarnaast ziet het er uit als een glimlachende emoticon.

Ik weet hoeveel leuke dingen er worden georganiseerd in hardloopland en begrijp je, als je zegt dat je graag zoveel mogelijk bij de diverse evenementen aanwezig wilt zijn. Als ik het kan inpassen, zal ik er altijd voor zorgen dat je er een betere hardloper door wordt. Ik ben de trainer die het snapt dat je soms wat anders moet doen, maar ik zal je altijd stimuleren om je best te blijven doen. Want wie wil er niet de betere versie van zichzelf worden?

Je kunt altijd altijd vrijblijvend contact met me opnemen als je een trainer zoekt of een massage wilt boeken. Ik wil je laten Lopen met een Lach! Mail dan even naar Petra@lopenmeteenlach.nl

Volg me op deze website, Instagram, Facebook of Pinterest voor inspiratie en nieuws over de trainingen.

2 gedachten over “Lopen met een Lach”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.