Geen categorie

Lopen & Bewegen met een Lach

Met veel trots presenteer ik je: Lopen & Bewegen met een Lach!

Mijn naam is Petra Kerkhove, 45 jaar oud en ik wil met mijn kennis en enthousiasme hardlopers hun doelen laten behalen. Want hardlopen heeft mijn leven zóveel verbeterd! Het geeft energie en zorgt ervoor dat gebeurtenissen in mijn leven een plekje hebben gekregen. Ik weet hoe belangrijk hardlopen kan worden in een leven.

Ik liep meer dan 10 marathons en 2 ultra’s en talloze races in binnen- en buitenland. Na veel scholing en veel werkervaring is mijn persoonlijke doel nu om elke persoon beter te laten bewegen, te zorgen dat ze het maximale uit hun sportieve, maar daardoor ook uit hun sociale en zakelijke leven halen.

Volwaardige mens

Ik kan je leren om je lichaam zo goed mogelijk te gebruiken. Niet alleen door hardlooptraining, maar ook door ademhalingstechnieken, zoals die worden gebruikt bij Mindful Run. Ik kan je spieren soepel houden en zorgen dat je eventuele blessures snel detecteert door middel van sportmassage. Met behulp van technieken die ik leerde bij Ultimate Instability krijg je meer stabiliteit. Door Strength & Conditioning leerde ik functionele krachtoefeningen. De combinatie zorgt dat je het beste uit jezelf leert te halen!

Mijn logo staat voor een volwaardige mens ( de cirkel), waarin balans wordt gevonden en met stappen van links naar rechts verbetering komt. Daarnaast ziet het er uit als een glimlachende emoticon. Ik weet hoeveel leuke dingen er worden georganiseerd in hardloopland en begrijp je, als je zegt dat je graag zoveel mogelijk bij de diverse evenementen aanwezig wilt zijn. Als ik het kan inpassen, zal ik er altijd voor zorgen dat je er een betere hardloper door wordt. Ik ben de trainer die het snapt dat je soms wat anders moet doen, maar ik zal je altijd stimuleren om je best te blijven doen. Want wie wil er niet de betere versie van zichzelf worden?

Je kunt altijd altijd vrijblijvend contact met me opnemen als je het beste uit jezelf wilt halen. Ik wil je laten Lopen met een Lach! Mail dan even naar email hidden; JavaScript is required

Volg me op deze website, Instagram, Facebook of Pinterest voor inspiratie en nieuws over de trainingen.

2 gedachten over “Lopen & Bewegen met een Lach”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.