Ben je klaar met dat gezeik tijdens het hardlopen?

Stressincontinentie is echt irritant, maar bij Lopen en Bewegen met een Lach begrijpen we dat urineverlies tijdens het hardlopen of sterke aandrang om te moeten ontlasten geen kleinigheid is. Maar we hebben goed nieuws: jouw vrijheid en zelfvertrouwen kunnen snel hersteld worden met ons online trainingsprogramma, dat online komt op 1 december! Je kunt nu genieten van heel veel korting in de Pre- sale en van mijn verjaardagsaanbod!

Versterk je bekkenbodem &
Start to Run!

Waarom zou je voor dit programma kiezen?

Ons programma is doordrenkt met wetenschappelijke kennis en is ontwikkeld door experts op het gebied van bekkenbodemgezondheid. We begrijpen dat één aanpak niet voor iedereen werkt, daarom bieden we een divers scala aan oefeningen, inclusief Kegels, om ervoor te zorgen dat je de juiste aanpak voor jou vindt. En de juiste aanpak vind je zelf door jezelf te testen. Dus je zult sowieso het goede doen!

Ons programma is ontworpen met jouw gemak en plezier in gedachten. De duidelijke video’s maken de oefeningen eenvoudig te begrijpen en leuk om te doen. Verander je leven zonder gedoe en met een lach!

Na deze training:

Kortom: je kunt direct starten en in het voorjaar kun je heerlijk hardlopen!

Verbeter je Bekkenbodem

Nu hoor ik je denken: ‘Je hebt gelijk, maar misschien gaat het vanzelf wel over.’

 

Helaas is dit vaak niet het geval, waardoor je misschien nooit meer gaat hardlopen. Soms is de bekkenbodem te zwak, maar regelmatig komt het ook voor dat hij juist te strak staat aangespannen. Soms werken de zogenaamde Kegel- oefeningen en soms niet. Met dit programma leer je welke oefeningen voor jou werken en welke niet.

Vraag jezelf eens af:

Als je na deze training weer kunt genieten van een rondje hardlopen, zonder gedoe – Is je dat dan eenmalig 69,95 euro waard?

Als deze training ervoor zorgt dat jij in het voorjaar weer vol vertrouwen de deur uit stapt– Is je dat dan eenmalig 69,95 euro waard?

Als deze training je leert hoe je ook nog beter kunt hardlopen Is je dat dan eenmalig 69,95 euro waard?

Of eigenlijk: deze training bespaart je een leven lang incontinentie producten en een schaamte tijdens het hardlopen.

Hoe de training is opgebouwd:

Hoe komt het dat je problemen hebt met je bekkenbodem? Waarom verlies je urine of moet je vaak een grote boodschap doen als je net bent gestart met lopen? We gaan in op de anatomie van je bekkenbodem en leggen uit hoe ademhaling en je bekkenbodem samenwerken

Analyseer jezelf. Om te weten welke oefeningen je nodig hebt, zul je wat tests bij jezelf moeten doen, zodat je zeker weet dat de oefeningen het juiste effect hebben. We kijken naar postuur, je bekkenstand en plannen een goede training

Wat moet je weten? Het verbeteren van je bekkenbodem gaat samen met wat dingen die je naast training kunt doen.  Ook leggen we precies uit waarom je sommige oefeningen moet doen en andere niet.

Aan de slag. In duidelijke, Nederlandstalige video’s worden de oefeningen uitgelegd en je krijgt een goed schema, zodat je rustig opbouwt.

Start to run! Je test jezelf eerst voordat je echt aan het hardlopen start. Je leert meteen een goede techniek aan en met het rustige opbouwschema kun je binnen no- time weer genieten van de vrijheid van het hardlopen.

Mijn naam is Petra Kerkhove, personal trainer voor hardlopers

Toen ik begon met training geven aan hardlopers, had ik nooit gedacht dat je, behalve een goede techniek en uithoudingsvermogen, ook te maken zou krijgen met allerlei issues die in eerste instantie niets met hardlopen te maken hebben. Stress incontinentie komt vaker voor dan je denkt! Wist je trouwens dat je voeten en je bekkenbodem en je diafragma allemaal met elkaar te maken hebben?

Je kunt nu direct aan de slag met alle trainingen: ademhaling, voeten en bekkenbodem, inclusief alle trainingsartikelen:

Linda
Linda
Lees verder
Door de trainingen met Petra heb ik meer vertrouwen in mijn eigen lijf gekregen. Ik zie en voel mezelf sterker worden
Frank
Frank
Lees verder
Ik loop beter dan ooit door de trainingen en door te focussen op mijn techniek heb ik veel meer vertrouwen. Petra heeft me super geholpen.
Eleni
Eleni
Lees verder
Door deze trainingen bouwde ik het hardlopen weer op na 2 zwangerschappen zonder pijntjes of blessures.

Wat je misschien nog zou willen weten:

We begrijpen dat je snel resultaten wilt zien. Ons programma is ontwikkeld om jouw vooruitgang te versnellen. Met consistente inzet zul je al binnen enkele weken positieve veranderingen ervaren, en met doorzettingsvermogen kun je je doelen bereiken!

Bij Lopen en Bewegen met een Lach staat veiligheid voorop. Onze experts hebben ervoor gezorgd dat alle oefeningen en het hardloopschema gradueel en veilig zijn. Bovendien is onze systeem een veilige plek waar vragen kunt stellen en ondersteuning kunt vinden.

Na de aanschaf van de cursus krijg je toegang tot een online leeromgeving. Je maakt (bij voorkeur op een computer of laptop) een wachtwoord aan en zo kun je inloggen in de training. Als je eenmaal bent ingelogd, kun je ook vanaf telefoon of tablet de diverse hoofdstukken met training en uitleg bekijken.

De oefeningen kun je allemaal thuis doen, in jouw eigen veilige omgeving. Voor sommige oefeningen is het handig om bijvoorbeeld een yogamatje te hebben, maar een handdoek doet het ook prima. Daarnaast is een stoel of bank handig. Met handdoeken en flessen kom je een heel eind. Bij voorkeur schaf je een lange weerstandsband aan, zodat je alle trainingen kunt doen.

Maak jij vandaag nog die vliegende start of ga je nog even door met twijfelen en uitstellen?

Verbeter je bekkenbodem

Direct toegang tot de gehele training
alle video's en trainingsschema's
inclusief opbouw- hardloopschema.
€ 69,95

Verbeter je bekkenbodem

Direct toegang tot de hele training en je boekt zelf twee halve uren personal training en/ of coaching via ZOOM of in Amsterdam. Let op! direct inboeken na aanschaf!
€ 149,-

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d
Geverifieerd door MonsterInsights