Bewegen met een Lach, Geen categorie, training

Expecto Patronen

Als peuter zoek je door te bewegen elke keer het meest slimme patroon op. Van voor naar achter, vallen en opstaan, omvallen en van links naar rechts. Uiteindelijk kom je er achter (expecto patronen) dat voortbewegen naar voren het gemakkelijkst gaat vooruit.

De beweeglijkheid van een kind is super mooi om te zien. Zitten gaat op verschillende manieren. Zo snel als je echter goed recht op kunt zitten, wordt je in een stoel gezet. Zo gauw als je je eerste stapjes zet, komen er schoenen om je voetjes.

Freedom

Onze bewegingsvrijheden worden al snel aan banden gelegd en hoe ouder je wordt, hoe erger het wordt. Kantoorwerk, hiermee zorg je ook nog eens dat je in een andere houding zit. Daarnaast bewegen zittende beroepen al vaak minder. Ga je sporten, zoals bijvoorbeeld hardlopen of fietsen of de gym in, dan beweeg je eigenlijk ook alleen maar in hetzelfde vlak. Recht zo die gaat!

Op deze manier zal je bindweefsel ook gewend raken om te blijven bewegen in dit saggitale vlak. Het wordt stijver en kan zorgen dat je meer vast gaat zitten. Lees ook dit over bindweefsel.

Om lekker soepel te kunnen blijven bewegen, in het dagelijks leven of bijvoorbeeld met hardlopen of met trainen in de gym, is het dus verstandig om ook eens in andere richtingen te bewegen, je lijf opnieuw te stimuleren nieuwe patronen te maken. Zoek de uitdaging eens op een andere kant of, wokkel jezelf eens op, zoek meer bewegingsvrijheid in plaats van het vastgestelde patroon dat je meestal volgt. (expecto patronen) Je voelt je er snel beter door!

VrijMiFlow

Op vrijdag 4 december start ik -na het succes van de eerste groep – met de level 1 Animal Flow trainingen. Vanaf de basis waardoor je meer “in touch” met je lijf komt, kracht opbouwt en in alle richtingen wordt getraind.

Bonus: het is super leuk!

Dus wil je beter in je vel zitten, schrijf je dan snel in! Kosten: €150,00 (€ 124,- excl.BTW) Alle lessen zijn online, mét directe feedback omdat we het doen via een videoverbinding. Als je een keer niet kan, niet getreurd, alle lessen worden opgenomen en zijn terug te kijken. Daarnaast krijg je wekelijks huiswerk voor je eigen training! Nog 4 plekken beschikbaar!

5 gedachten over “Expecto Patronen”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.