Animal Flow

#IINVITEYOUTOMOVE

Wat is bewegen voor jou? Bewegen zorgt ervoor dat je hartslag omhoog gaat, je ademfrequentie omhoog gaat of dat je anders gaat ademen. Het zorgt ervoor dat er diverse stofjes vrij komen die aan de slag gaan om energie vrij te maken en direct je lichaam gaan herstellen. Ook in je hersenen gebeurt het één en ander, variërend van tegenzin creëren tot in een “high” komen.

Bewegen heeft ook van alles te maken met emoties en als coach komen we deze ook in alle soorten en smaakjes tegen tijdens de training. Lees ook deze blog over de koppeling van emoties met bewegen. Bewegen met een Lach heeft zijn naam niet zomaar bedacht! Als je tijdens een zware training je mondhoeken omhoog doet voor een tijd van ongeveer 30 seconden, zal je brein denken dat het iets leuks aan het doen is en zal het endorfines uitscheiden, waardoor alles leuker wordt!

Misschien beweeg je al veelvuldig. Doe je aan fitness, fietsen of hardlopen. Deze bewegingen zijn allemaal in hetzelfde vlak (het Saggitale Vlak). Lees ook eens deze blog. Vooropgesteld dat je een sticker van de juf hebt verdiend omdat je überhaupt in beweging bent , willen we je nu ook eens uitdagen om een andere richting op te bewegen.

Daarom hebben we een challenge bedacht:

#IINVITEYOUTOMOVE

30 dagen lang, elke dag een bewegingssnack. Bewegingen uit Animal Flow, uit Ultimate Instability, voetenfitness en andere stromingen. Tot en met eind augustus kun je leuke prijzen winnen als je mee doet, maar de echte prijs is dat je op een andere manier jouw lichaam leert kennen.

Doe je mee? Deel jouw bewegingen op socical media, gebruik #IINVITEYOUTOMOVE, Tag Bewegen met een Lach en eind augustus hoor je of je in de prijzen bent gevallen. De komende dagen zullen er meer filmpjes volgen, zodat je elke dag iets anders kunt doen.

1
2
3
4
5
6
7

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.