Geen categorie

Bewegen met een Lach

Bewegen met een Lach doe je door te werken aan je mobiliteit, je kracht en je uithoudingsvermogen. Met Lopen met een Lach kun je het uithoudingsvermogen en je techniek in hardlopen verbeteren, met Bewegen met een Lach krijg je kennis over de rest! Met Animal Flows, Strength & Conditioning, Body sculpting, en voedingsadviezen… Alles wat je zou moeten weten over een krachtig en vitaal lichaam!

Vitaliteit is meer dan een fit lichaam

Met fitness en krachtoefeningen wordt vaak maar één spier of enkele spieren gebruikt, terwijl goed bewegen een combinatie van verschillende ketens is. Door bepaalde spieren te versterken, anderen meer te ontspannen én door de stretch te vinden in je fascia, kun je uiteindelijk beter bewegen.

Het begint vaak al in de voeten. Op deze pagina leggen we je meer uit waarom die zo belangrijk zijn. We zullen je laten zien dat voeten helemaal geen vieze dingen zijn die opgesloten moeten worden in schoenen. Ook al is een mooi setje pumps nooit weg, echt goed voor je lijf zijn ze niet.

voeten zijn de wortels van jouw kracht.

Veel blessures bij hardlopers ontstaan vanaf de voeten of uit de heupen. Een goede kracht in deze twee onderdelen doet al veel voor je. Bij krachttraining zoals zwaar squatten of deadliften kun je meer kracht halen uit de beweging als je voeten sterk zijn. Echt waar! Het is de moeite om ze sterker te maken! Lees ook deze blog.

In elk geval: Lees meer over goed bewegen op deze nieuwe pagina, volg ons op Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.