Hardlopen is NIET de ene voet voor de andere zetten

Verbeter direct je eigen techniek en help anderen om optimaal te presteren.

Word Personal Hardlooptrainer en haal het beste uit jouw begeleiding

Je kunt de techniek van de Squat beschrijven, maar met hardlopen doe je maar wat

Je vind hardlopen leuk en dat is de makkelijkste sport die je kunt beoefenen, toch? 

Absoluut! Maar het is ook een technische sport, die vaak wordt onderschat. Al helemaal als het gaat om het coachen van klanten. Weet jij hoe je iemands techniek moet aanpassen? Welke soort krachttraining kun je toepassen om sterk genoeg te worden in deze beweging?

De meeste hardlopers starten en komen er dan na 300m achter dat ze te hard zijn gegaan. Helaas leidt dat ook snel tot demotivatie en blessures. Hoe help je jouw loper naar de finish met een volledig getraind, uitgerust en vol zelfvertrouwen? Dit leer je in deze opleiding tot Personal Hardlooptrainer.

Na deze opleiding

Kortom... over een half jaar kun je jouw cliënt wel over de finish coachen

Personal Hardlooptrainer

Je bent al langer bezig met hardlopen. Je houdt er echt van. Je hebt altijd al die stap willen zetten om andere mensen ook zo te laten genieten van deze sport. 

Nu hoor ik je denken: ‘ Ik probeer het gewoon zelf. Je hebt gelijk. Je kunt prima iemand rondjes laten rennen. Maar wil je ze ook beter laten lopen? Doe jij echt alles om je cliënt te helpen?

Ik wil je deze vraag stellen: Wat heeft het ‘zelf proberen’ je tot nu toe opgeleverd? Of eigenlijk: Wat zou je tegen jouw cliënten zeggen als ze het zelf willen gaan proberen in plaats van jouw hulp in te schakelen? Welk resultaat zouden ze zonder jouw hulp behalen?

Ik ken mijn cliënten en ik zie helaas vrijwel altijd dat de rondjes op de atletiekbaan ze niet beter hebben gemaakt. Trainingen waarbij ze geen persoonlijke aandacht hebben gehad. Trainers die eigenlijk niets weten over de anatomie en hoe je minder energielekken hebt met hardlopen. Ze komen bij jou omdat jij wel iets weet over de hardloopbeweging. Je kunt ze echt laten genieten van het hardlopen, met veel minder blessures, omdat ze op een persoonlijke manier worden getraind en gecoacht.

Ik doe je een aanbieding die slechts een week geldig is:

De gehele opleiding inclusief extra’s is tijdelijk afgeprijsd van €3499,-

 naar  1499,-

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Laatste kans, meld je aan voor het te laat is!

Vergis je niet!

De totaalwaarde van de Personal Hardlooptrainer e-course + praktijkdagen:

Levenslang toegang tot de cursus €1600,-

3 praktijkdagen €449,-

Trainingstools en meetapparatuur €350,-

24/7 support community €200,-

Persoonlijke referentie op de Lopen met een Lach website €200,- 

Extra modules voor sales en marketing €500,- 

Toegang tot de online community van Ultimate instability €200,- 

Totaalwaarde: €3499,- 

Nu tijdelijk voor €1449,-

Vraag jezelf eens af:

Als je na deze opleiding je eigen Personal Training bedrijf hebt, waardoor je meer vrijheid hebt en je eigen doelen kunt gaan bereiken, door jouw cliënten beter te begeleiden. Is je dat dan eenmalig 1499 euro waard?

Als deze training ervoor zorgt dat jij over zes maanden de basis van jouw bedrijf hebt staan en je jouw eerste cliënten al hebt begeleid. Is je dat dan eenmalig 1499 euro waard?

Als deze training je leert hoe je iemand zijn droomwens waar kunt maken, die waarschijnlijk voor altijd bij jou wilt blijven voor begeleiding. Is je dat dan eenmalig 1499 euro waard?

Of eigenlijk: je hoeft je eigen training maar 2 x te verkopen voor 750 euro en je hebt de investering er al uit.

Hoe de opleiding is opgebouwd:

Anatomie: Vlakken, assen, bewegingen en gewrichten

Anatomie: Botten en gewrichten, spieren en pezen

Beweging en anatomie, fascia, voorspanning, Anatomy Trains

Beweging van het hardlopen

Hardlooptechniektraining

Trainingsleer en inspanningsfysiologie

De intake, testen en blessures

Ultimate Instability

Krachttraining 

Voetentraining

Sales en Marketing

Mijn naam is Petra Kerkhove

En ook ik ben gewoon ergens begonnen. Ik liep al snel de hele marathon en liep meerdere ultra’s. Ik genoot van elke kilometer, tot ik een fikse blessure kreeg. 

Ik begon met krachttraining en techniektraining en merkte dat het zoveel makkelijker gaat met een goede techniek! 

Ik deed opleidingen in binnen en buitenland om, naast hardlooptrainer, ook meer te leren over stabiliteit, mobiliteit en krachttraining voor hardlopers. 

Hardlopers hebben een eigen mening en coaching kan ze verder helpen, zodat ze de training gaan doen die bij ze past.  Dus ook daar verdiepte ik me in .

Ondertussen hielp ik tientallen hardlopers aan een mooie techniek en kwamen ze fit, uitgerust en sterk over de finish van hun doel.  

Ik deed zoveel opleidingen, dat ik jou nu kan opleiden om de beste trainer te worden. 

Wat je misschien nog zou willen weten:

De opleiding kan het hele jaar door worden gestart. De opleidingsdagen worden het hele jaar door gepland

Nadat je de opleiding met positief resultaat hebt afgerond, kun je jouw cliënten gaan begeleiden in hun hardlooptraject. Je zult na de opleiding nog wat bonus modules krijgen in het opstarten van jouw PT bedrijf en je wordt vernoemd op de site van Lopen met een Lach.

Alles dat je nodig hebt om te starten, wordt je aangeboden bij deze cursus. Een paar hardloopschoenen kun je zelf kopen, al zijn die niet persé nodig om een goede trainer te zijn.

Helemaal niets! Het enige dat je nodig hebt, is tijd en een scherp doel voor ogen: Wil jij die goede trainer worden, dan zul je tijd moeten investeren in jezelf en je cliënt.  Het examen is uitgebreid en je zult daarvoor echt moeten studeren en de stof bijhouden

Maak vandaag nog jouw vliegende start!

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d
Geverifieerd door MonsterInsights