Over

Met mijn kennis en enthousiasme wil ik gedreven personen hun doelen laten behalen. Ik gun iedereen wat sporten voor mij heeft gedaan: het geeft energie, daadkracht en positiviteit. Ook zorgt het ervoor dat dingen een plekje in mijn leven hebben gekregen. Door middel van fysieke training en mentale coaching wil ik iedereen laten (blijven)  Lopen & Bewegen met een Lach.

Over mij: mijn naam is Petra Kerkhove, 46 jaar en zeer gedreven in het laten slagen van mijn coachees. Ik ben enorm leergierig en ben ook erg nieuwsgierig naar jou en jouw doelen. De meeste energie krijg ik zelf van het begeleiden naar een vaststaand doel. 

Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en doe dat alleen door middel van persoonlijke begeleiding, omdat ik niet geloof in het verbeteren van iemand zijn fysiek in een algemene training of een “klasje”

Heb je een doel in sport? Heb je een uitdaging in je leven? Neem dan contact met me op, zodat we kunnen zien of er een match is.

Boek hier jouw kennismakingsgesprek.

Gaan we samen werken aan jouw doel?