Over

Ik wil met mijn kennis en enthousiasme gedreven personen hun doelen laten behalen. Want sporten heeft mijn leven zo verrijkt; het geeft me energie en het zorgt ervoor dat dingen een plekje in mijn leven hebben gekregen. Door middel van fysieke training en mentale coaching wil ik iedereen laten (blijven)  Lopen & Bewegen met een Lach.

Over mij: mijn naam is Petra Kerkhove, 46 jaar en afgestudeerd fitness- & hardlooptrainster, sportmasseuse en SPAT verandert coach. Ik gebruik sport (hardlopen voor duurvermogen, fitness voor kracht, Ultimate Instability voor totale verbetering van de basis en Animal Flow voor kracht en mobiliteit) als middel om een emotie of mindset- verandering teweeg te brengen.

Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en doe dat alleen in Personal Training, omdat ik niet geloof in het verbeteren van iemand zijn fysiek in een algemene training.

Heb je een doel in sport? Heb je een uitdaging in je zakelijk of privé leven? Neem dan contact met me op, zodat we kunnen zien of er een match is.

Kom je bij me trainen?