october, 2019

oct07:3009:00Masterclass Vitaal LeiderschapMonth Long Event (october)

more

Event Details

MASTERCLASS VITAAL LEIDERSCHAP

Alleen voor ondernemers die echt impact willen maken
Wordt het hollen of stilstaan?

Vitale ondernemers zijn energieke, fitte en actieve leiders, leiders die goed voor anderen en zichzelf zorgen. Vitale ondernemers zijn leiders die beter om kunnen gaan met veranderingen, leiders die scherper zijn en daardoor sneller reageren op noodzakelijke interventies, leiders die goed zorgen voor hun lichaam én hun geest. Ook zorgen ze voor een zo optimaal mogelijke balans tussen werk en privé.

Ben jij zo slim om te gaan werken aan je vitaliteit? Want een slimme ondernemer wordt niet automatisch vitaler, terwijl een vitale ondernemer wel automatisch slimmer wordt.

Wordt het hollen of stilstaan, letterlijk en figuurlijk? Tune even in bij jezelf en vraag je af:
– Hoe fit en gezond ben ik daadwerkelijk?
– Hoeveel focus heb ik?
– Werken mijn patronen wel?
– Ren ik continue of sta ik ook wel eens stil? Stilstaan bij mijn werk als ondernemer, stilstaan bij wie ik ben in mijn privéleven.
– Hoe gaat het met mijn (hardloop)trainingen? Is dat hollen of stilstaan? Continue volle bak om de lange dag op kantoor eruit te rennen of loop ik met een doordacht idee richting mijn commitment?
– Welk commitment stel ik mezelf eigenlijk? Waar gebruik ik mijn (hardloop)trainingen voor?

Door te blijven hollen in vastgeroeste, onwerkbare patronen, blijft echt resultaat uit en wordt jij nooit de persoon die je kan zijn. Je weet net als wij dat je dan niet je volledige potentie leeft.

Wil je daar uit losbreken? Wil je een doorbraak creëren? Meld je dan aan voor de gratis masterclass Vitaal Leiderschap – Hollen of stilstaan.

NIET VOOR IEDEREEN

Dit event is voor toegewijde ondernemers die kiezen voor groei en een commitment hebben op een hoger level van hun levenskwaliteit.

Schrijf je snel in via deze link: https://enforce.nl/masterclass-vitaal-leiderschap/

Time

Month Long Event (october)

Location

Enforce Amsterdam

Ketelmakerstraat 6

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X