Hoe maak je de marathon magisch?

Schrijf het beste marathonschema

Download hier jouw gratis E-book!

Met duidelijke uitleg, templates en checklists

Bucketlistding

Hardlopen is de makkelijkste sport om te doen, je trekt je schoenen aan en stapt de deur uit… Toch? 

In elk geval, zo beginnen de meeste hardlopers en dat is natuurlijk zo. Ook ik ben zo begonnen. Elke dag een beetje verder en het liefst ook elke dag sneller! 

Helaas is hardlopen ook een blessuregevoelige sport en dat heeft er alles mee te maken dat er wel degelijk een techniek en opbouw nodig zijn om goed te kunnen hardlopen. 

Maar wie wil er nu niet ooit in zijn leven een marathon lopen? Het is toch zeker wel een bucketlistding. 

Ik trainde voor mijn eerste marathon en had al snel de smaak te pakken naar meer! Maar hoe pak je dat nu aan? 

Ik verdiepte me in hardlopen en kwam er snel achter dat de meeste hardlopers eigenlijk niet zo’n beste techniek hebben en vrijwel geen gefundeerde opbouw hebben in hun training. Daarnaast mist het vaak aan stabiliteit- en krachttraining. 

Ondertussen heb ik tientallen lopers geholpen om hun eerste marathon te rocken. Met een Lach over de finish. En nu help ik jou!

Download nu!

In dit E-book staat:

REVIEW

Mark en Kirsten
Mark en Kirsten@kleijntjelovesports
Lees verder
In januari zijn wij gestart met een persoonlijk en op maat gemaakt schema voor onze eerste Marathon, de Marathon van Parijs. Het was een goed gebalanceerd trainingsschema met iedere week 3 looptrainingen en 2 kracht/mobiliteitstrainingen. Elke week waren de looptrainingen gevarieerd van lange duurloop, interval en heuvel/tempo trainingen. De variaties van de trainingen maakten het erg leuk en soms ook erg uitdagend. Petra heeft ons super goed begeleid in aanloop naar de marathon. Ze heeft ons veel goede tips gegeven waar we veel aan hebben gehad.
Paulien Trommelen
Paulien Trommelen@paulientrommelen
Lees verder
Via via kreeg ik de tip om mijn voorbereiding richting de marathon samen met Petra te doen. Na een intake maakte ze een op maat gemaakt schema. Een fijn schema met veel afwisseling. En belangrijk: laagdrempelig. Ze heeft het schema een aantal keer moeten bijstellen ivm blessure. Dat doet ze graag voor je. Ze is eerlijk, een motivator en zet je in je kracht. Veel tips hebben mijn verder geholpen. Een aanrader voor iedereen!
Violet Annaert
Violet AnnaertViolet Annaert
Lees verder
Petra is de allerbeste hardlooptrainer die er is! Haar aanstekelijke enthousiasme en volledige toewijding, maken dat ze er voor zorgt dat je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Petra begeleidde mij in de trainingsperiode naar de Marathon van Berlijn toe. Het resultaat van deze fantastische en intensieve trainingsperiode was dat ik mijn PR in Berlijn verpulverde met maarliefst drie kwartier!
Previous
Next

Laat snel je gegevens achter!

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d
Geverifieerd door MonsterInsights