Speciaal voor 6 Vrouwen uit Amsterdam:

word DE BESTE VERSIE VAN JEZELF in 8 weken

Meld je snel aan want Vol = Vol

De Beste Versie Van Jezelf

Voor duurzame leefstijlverandering is een persoonlijke aanpak noodzakelijk. Iedereen is uniek, beleeft obstakels anders en heeft andere behoeften. Samen met mij bepalen wij haalbare, maar ambitieuze doelen. Tijdens dit traject leer je alles wat je moet weten voor duurzame gezonde levensstijl. Zo zie je niet alleen vooruitgang tijdens je trainingsproces, maar kun jij je nieuwe gezonde leefstijl zelfstandig voortzetten.

Kom weer in vorm!

*Het populairste programma voor Vrouwen in Amsterdam*

Dagen Uren Minuten Seconden
Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

→ Ja, ik wil alle startinformatie!

Meld je snel aan want Vol = Vol
Petra helpt je doel te bereiken, motiveert en laat je zien dat je vaak veel meer kan dan je zelf ooit dacht te kunnen.
Mariska
Mariska
Petra is niet alleen zeer vakkundig, maar ook heel intuïtief en stelt een programma op dat je op het lijf is geschreven. Ik merk dat haar training en coaching doorwerken in diverse aspecten van mijn leven, of het nu paardrijden is of werk.
Vanessa
Vanessa
Door de trainingen met Petra heb ik meer vertrouwen in mijn eigen lijf gekregen. We lachen wat af tijdens de training, maar ondertussen stimuleert Petra mij ook om volledig mijn best te doen.
Linda
Linda
Previous
Next

Over Mij

Mijn naam is Petra Kerkhove. Ik ben Personal Trainer en Mindsetcoach en ik zorg dat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Je komt veel verder met een slimme opbouw en met de goede techniek. Ik ben er voor jou! Door goed te luisteren naar jouw voorkeur en voorgaande ervaring zorg ik ervoor dat jij het beste traject doorloopt.

Vaak zit een goed traject niet in wat je moet weten, maar wat je moet doen en daar coach ik je op. Kom in actie en vul dit formulier in.

Het is geheel vrijblijvend, laten we kijken of het klikt!


→ Ja, ik wil alle startinformatie!

Meld je snel aan want Vol = Vol

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit:
Geverifieerd door MonsterInsights