Bewegen met een Lach – 6 weken


arrow-left
Alle cursussen

BEWEGEN
MET EEN LACH

34

trainingen

46

Videos

beginner

Skill Level

6 weken

Duration

Deel dit op:

wat is het eigenlijk?

Heb je bedacht dat je eigenlijk weer wilt gaan bewegen, maar vind je dat spannend? 
Misschien is “sporten” wel niets voor jou, maar weet je zeker dat je jezelf beter zult voelen als je meer gaat bewegen. 

Misschien heb je wel een langere tijd een blessure gehad, of vaak last van je rug of je knie. Tja, dan zit je ook niet te wachten op zo’n trainer die naast je staat te schreeuwen. 

In dit programma bouwen we in 6 weken jouw mobiliteit, stabiliteit, kracht en uithoudingsvermogen terug op. Dat doen we echt heel rustig en stap voor stap.  En dat voor minder dan 12 euro per week, inclusief trainingsartikelen!

Maar niet alleen gaan we aan de slag met bewegen, ook jouw hoofd komt aan de beurt. Want laten we samen eens kijken wat je eigenlijk normaal tegen houdt om te gaan bewegen.  Misschien past die gedachtengang helemaal niet meer bij je. 

dit 6 weken programma helpt je:

  • Te starten met bewegen
  • Je beter in je vel te laten zitten
  • Gedachten die je tegenhouden, te elimineren
  • Je klaar te stomen om zelfstandig te trainen

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor dames die het spannend vinden om de gym in te stappen. Voor de dames die altijd hebben zorg gedragen voor anderen en zichzelf een beetje zijn vergeten. Voor de dames die dit jaar hun beste jaar willen maken! 

Voor de dames die er klaar voor zijn om pijntjes de baas te worden en energie te krijgen van bewegen!

wat gaan we doen?

Week 1 – Rustig starten

In week 1 gaan we aan de slag met een wederzijdse kennismaking en heb je direct al 2 mindset oefeningen. Waarom doen we wat we doen? 
Daarnaast starten we óf met heel rustig hardlopen óf met touwspringen. 

De oefeningen kun je altijd doen, want de trainingsmaterialen worden je thuisgestuurd

Week 2 – Verlangen en visualisatie

In de tweede week gaan we verder met jouw lichaam preppen voor de krachttraining. Dit doen we met mobilisatie en ademhalingsoefeningen en gaan we aan de slag met in de spiegel kijken en onszelf indenken wie we eigenlijk zijn.

Week 3 – Welke dingen doe ik eigenlijk altijd

Deze week zal je uit je dak laten gaan! In deze week ga je in zien waarom je voorheen wel eens op gaf als je iets nieuws ging doen. Je komt er in deze week achter dat je echt veel meer kunt dan je dacht. Dit doen we met de start in krachttraining.

Week 4 – De 5 mensen om je heen

In week 5 leer je voor jezelf kiezen en de kwaliteit van jouw leven verbeteren. Dit doe je door jezelf te overwinnen met dingen die je voorheen spannend vond. We gaan samen werken aan jouw stabiliteit, uithouding en kracht.

Week 5 – Wat je zegt ben je zelf

In deze voorlaatste week zetten we de puntjes op de “i” en gaan we door barrières heen. Jij voelt je nu al zoveel beter dan in week 1. 

Week 6 – Van jezelf houden

Na deze week heb jij het vertrouwen terug in jouw lijf. Durf je zelfstandig te sporten en kun je zelfs al hardlopen. 

Reviews

“Door de trainingen heb ik meer vertrouwen in mijn eigen lijf gekregen. Ik had een flinke pijn aan de zijkant van mijn knie, maar door de oefeningen is die grotendeels verdwenen. ”
Linda
LindaCastricum
“Mooi om te ervaren dat we met dit programma onszelf weer terug kunnen vinden. Het helpt mensen om hun uniciteit te hervinden. De fysieke training maakt je in korte tijd sterker en fitter
Vanessa
VanessaAmsterdam
Previous
Next

Ben je klaar om te beginnen?


arrow-icon-size3
Get Started