Hoe ga jij weer

bewegen met een lach?

Start nu met een 6 weken programma dat rustig opbouwt.

Altijd wel ergens pijn

Heb je eigenlijk altijd wel ergens pijn? En als je dan eindelijk wat oefeningen gaat doen, nog meer pijn?

Ik ken je probleem! Waarschijnlijk heb je een druk leven en – wees maar eerlijk – niet zoveel tijd geïnvesteerd in je lichaam.

Mijn cliënten vonden sporten maar niets en hadden absoluut geen motivatie om in een gym te staan met sportbillies en slanke, afgetrainde dames van 20.

Maar hoe begin je en hoe bouw je op, zonder meteen 3 dagen met spierpijn rond te lopen?

6 weken… Geef me 6 weken en en je voelt je meteen een stuk beter!

Gespecialiseerd in:

Testimonials

FAQ

vragen?

Elke week krijg je 4 trainingen die je thuis kunt doen. Ze worden via video’s aan je uitgelegd. Alle trainingen zijn erg laagdrempelig en het enige dat je thuis nodig hebt is een beetje beweegruimte.

Je krijgt daarnaast diverse trainingsartikelen, zoals een weerstandsband en een springtouw, gewoon thuisbezorgd.

Ook krijg je elke week een opdracht die te maken heeft met mindset, waardoor je vanzelf de motivatie krijgt om door te zetten!

De vier trainingen kun je doen op dagen die jou uitkomen, maar ik raad aan om minimaal 1 dag tussendoor rust te houden. Het kan dan dus ook voorkomen dat je in de ene week meer trainingen doet dan in de volgende.

 

Het hele plan, dat je volgt via mijn  website, plus de trainingsartikelen die je thuisbezorgd krijgt, kost eenmalig slechts € 69,95.

Je kunt dit programma overal volgen als je een internetverbinding hebt en een computer, tablet, of mobiele telefoon hebt met een beeldscherm.

De opbouw van de oefeningen is zo laagdrempelig, dat je fysio het alleen zal toejuichen dat je dit doet. Als je enorme pijn hebt, is het wel verstandig om het eerst te overleggen met arts of fysiotherapeut.

Jij wilt toch ook bewegen met een lach?

Start nu met jouw 6 weken kickstart programma

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d
Geverifieerd door MonsterInsights